Damat Tıraşı Olurken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Anasayfa  / Blog Listesi  / Damat Tıraşı Olurken Dikkat Edilmesi Gerekenler

blog image

Damat Tıraşı Olurken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hafif Sakal Modelleri: Hem klasik hem de spor tarzlara uyacak bu sakal modeli birçok kişi tarafından tercih edilir. Buna karşılık bu model sizin olgunluğunuzu bir nebze düşük gösterebilir. 

Kirli Sakal Modeli: En sık kullanılan sakal modelidir. Kirli sakalın oluşması için bir şey yapmanıza gerek yok, zamana bırakmanız yeterli. Sakalınızı kestikten 4 gün sonra kirli sakala sahip olabilirsiniz. 

Top Sakal Modelleri: Pek belirgin yüz hatlarına sahip değilseniz bu model sizin kurtarıcınız olacaktır. Yüzünüze şekil vererek ifadenizi belirginleştirmesini sağlayabilirsiniz. 

 

Bu modellerden birini seçtikten sonra da iş bitmiş sayılmaz. Hala unutmamanız ve özellikle yapmamanız gereken şeyler var!  

Jöle Kullanmayın 

Jölenin devri bitti. Her ne kadar dağınık saçlar moda olsa da düğün gününüzde özenli görünmeniz için saç şekillendirici kremler ve spreyler işinizi görebilir.  

Mutlaka Düğünden Önce Prova Edin 

Size en uygun saç modelini seçtikten sonra bu modelin doğru karar olup olmadığını en iyi prova ederek anlayabilirsiniz. Bir sorunla karşılaşmamak için düğün gününden haftalar önce modelinizi berberde prova edebilirsiniz. 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat