Düğün Davetiyesi Seçimi

Anasayfa  / Blog Listesi  / Düğün Davetiyesi Seçimi

blog image

Düğün Davetiyesi Seçimi

Düğün davetiyesi seçiminiz en az gelinlik seçimi, düğün mekanı seçimi, düğün müziği seçimi, balayı oteli seçimi, düğün pastası seçim kadar önemlidir. 

 

Küçük bir ayrıntı gibi gözükse de düğün davetiyeniz sizin ince zevkinizi yansıtır. Birbirinden güzel renk , boyut  ve modellerde olan davetiye ve zarflarını seçmeniz bir hayli zor olacaktır. 

 

Çok fazla zaman kaybetmeden beğendiğiniz  bir modele karar vermelisiniz. Eğer zamanında karar vermeyip  düğün davetiyesi seçimini son dakikaya bırakırsanız  kafanız karışabilir ve zevkle yapmanız gereken seçim zorunlu bir iş haline dönüşebilir. 

 

Düğün davetiyelerinizin ve zarflarının adedine karar verirken son anda aklınıza gelebilecek isimler olabileceğini, davetiyeler yazılırken hatalar yapılabileceğini unutmayın ve yaklaşık %10 kadar bir artış olabileceğini hesaba katın. 

 

 Düğün  davetiyelerin düğün tarihinden yaklaşık bir ay kadar önce dağıtılmaya başlanması gerekir. Ayrıca şehir dışındaki konuklarınızın davetiyelerini öncelikli olarak göndermeyi unutmamalısınız. Postadaki gecikmeleri göz önünde bulundurmayı unutmayın. 

 

 Düğün davetiyenizde yazacağınız yazılar ile  misafirleriniz düğününüz hakkındaki ilk bilgilere sahip olur ve onlara da güzel bir hatıra olarak kalır . Yazılar komik , duygusal ya da bir şiir şeklinde olabilir. Düğün davetiyesinde çok uzun yazılar yazmak yerine kısa , öz ve etkileyici olmasına dikkat edin . 

 

 Her düğün davetiyesi içeriğinde bulunması gereken bazı önemli ayrıntılar vardır; Kim, Ne zaman, Nerede, Nasıl davetiyenizde mutlaka düğün sahiplerinin isimleri, düğün saati ve yeri, ayrıca düğününüzün tarzı  yemekli yemeksiz, kokteyl belirtilmelidir. 

 

Ayrıca isteğinize  göre isterseniz lcv isim ve telefonunu, çiçekle ilgili ayrıntıları ve giyim konusunda isteğiniz varsa bunları da belirtebilirsiniz.

              

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat