Düğün Fotoğrafları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Düğün Fotoğrafları

blog image

Düğün Fotoğrafları

Düğünün en güzel anlarına yıllar sonra bile bakmak isteyeceğinize eminiz. En güzel düğün anlarının en güzel düğün anıları olması düğün albümü ile gerçekleşir. Düğün fotoğraflarınızla dolu düğün albümünüz  en az düğününüz kadar güzel olmalıdır. 

 

Gelin Makyajı Yapılırken

 

Günümüzde gelinler düğün gününe ait her detayın yer aldığı fotoğrafları olmasını tercih ediyor. Bu yüzden hazırlık aşamasındaki samimi ve doğal fotoğraflar mutlaka albümünüzde bulunmalı. Gelin saçınız ve makyajınız yapılırken bir fotoğrafçının etrafınızda olması sizi rahatsız ediyorsa, önceden belli bir saat için anlaşabilir ve kısa bir süre siz tekrardan rujunuzu sürerken fotoğrafların çekilmesini isteyebilirsiniz.

 

Düğün Salonuna Giriş Yaparken

 

En özel düğün anlarından biri de gelinle damadın tam mekana adım attıkları sahnedir. Gelin ve damat içinse o ilk adım düğünün en stres dolu anıdır. Bütün gözler gelin ve damadın üzerindedir. Bu büyüleyici anın yakalandığı bir fotoğraf güzel ve samimi olmasının ötesinde onu armağan edeceğiniz kişiye de nefis bir anı olarak kalır.

 

 Evet Derken 

 

Geleneksel olarak düğün albümünüzde bulunması gereken birçok fotoğraf vardır. Ancak en önemlilerinden bir tanesi karı koca ilan edildiğiniz anda hem sizin hem de davetlilerin çekildiği fotoğraflardır. Alkışlayanlar, gülümseyenler ve ağlayanların o anki halleri size nefis bir anı olarak kalır.


 Arkadaşlar ve Aile ile Beraberken

 

Büyük günün en önemli ve albümünüzde mutlaka bulunması gereken fotoğraflarından biri de arkadaşlarınız ve ailenizle bir arada çekilen grup fotoğraflarıdır. Düğün fotoğrafçınızı mutlaka fotoğraf çekimi ve ne gibi kareler istediğiniz konusunda uyarmanız gerekir. Ayrıca fotoğrafçınıza mutlaka fotoğrafları çekilmesi gereken kişilerin isimlerini ve oturma planını verebilirsiniz.

 

 Sizin İçin Özel Bir Yerde 

 

Birçok çift hayatlarının bu en özel gününde baş başa daha fazla zaman geçirebilmeyi ister. Ancak bunun için zaman ayırmakta zorlanırlar. Bu yüzden en azından yarım saatinizi en özel fotoğraflarınızın çekilebilmesi için ayırmaya özen gösterin. Sizin için özel anlamı olan bir yer seçin ve orada fotoğraflarınızın çekilmesi için fotoğrafçınızla anlaşın.

 

En Yakın Kız ve Erkek Arkadaşlar ile

 

Bu büyük günde gelinin en yakın kız arkadaşlarıyla ve damadın da en yakın erkek arkadaşlarıyla grup olarak çektirdiği fotoğraflar büyük önem taşır. 

 


İlk Dans Ederken

 

İlk dansta yüzlerce gözün sizin ve eşinizin üzerinizde olması gözünüzü korkutabilir, fakat bu durum fotoğrafçının harika ve romantik bir anı yakalamasına engel değildir. Özelliklede düğünden önce birkaç dans dersi aldıysanız, endişelenmeniz için hiçbir nedeniniz yok.

 

Düğünde Geleneksel Anlar

 

Geleneksel bir düğün hazırladıysanız, pastanın kesilmesi ya da gelin buketinin atılması gibi anların düğün fotoğrafçısı tarafından ölümsüzleştirildiğine emin olun. Bu anları asla unutmamanız için fotoğraflarınız olması şart. Bu yüzden yakın bir arkadaşınızdan fotoğrafçıyı yönlendirmesini ve bunun gibi özel anların hiçbirinin kaçırılmamasını sağlayabilirsiniz

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat