Düğün Mekanı Tercihi

Anasayfa  / Blog Listesi  / Düğün Mekanı Tercihi

blog image

Düğün Mekanı Tercihi

 Türkiye’de en popüler düğün çeşitleri kır düğünü, otelde düğün, tarihi mekanda düğün, sosyal tesislerde düğün, restoranda düğün, kulüpte ve davet alanında düğün, teknede düğün ve  düğün salonunda yapılan düğünlerdir.

 

 www.dugunvemoda.com portalını kullanarak birbirinden güzel düğün salonuna ,  bakabilir ve size uygun düğün mekanının tarih ve saate göre uygunluk durumunu görebilir ve misafir sayısı ,yemekli yemeksiz düğün ,sunduğu imkanlar gibi birçok özelliği  inceleyip fotoğraflar ve videolara bakıp kararınızı verebilirsiniz.   

 

Düğün salonunda düğününüzü yapmak isterseniz fiyat olarak daha hesaplıdır. Çalışanlar işlerini sürekli yaptıkları için tecrübelidirler. Düğünde herkesin olmasını istediği  pasta, fotoğrafçı, müzik gibi ekstra hizmetleri  size paket halinde sunarlar.Çok talep göreceğinden uzun zaman önceden günü ve saati ayarlamanızda yarar vardır.

 

Otelde düğününüzü yapmak isterseniz fiyatı düğün salonuna göre biraz pahalı olmasına rağmen size sunulan imkanlar daha geniştir.Otelde yapılan düğünlerde organizasyon bozukluğu olmaz.Menü sınırlıdır ama menüde oynamalar yapabilirsiniz.Otopark sorunu olmaz ve otel bahçesi size ferah bir ortam sağlar.Düğün sonrası otelde konaklamak isterseniz zaman ve organizasyon olarak çok rahat edebilirsiniz.

 

Restoranda  ya da lokalde düğün yapmak isterseniz yiyecek ve içecek uzmanı olmaları en büyük avantajlarıdır.

 

Tarihi mekanlarda düğünü yapmak isterseniz masalsı ve çok özel bir düğün havasında düğün yaparsınız .Büyük bütçeli bir düğün olma ihtimali çok yüksektir. 

 

Açık havada düğün yapmak isterseniz dekorasyonla çok ilgilenmek zorunda değilsiniz. Doğanın doğallığı size ve konuklarınıza pozitif etki yapar.Sıcak ve samimi bir ortamda düğünüzü gerçeleştirirsiniz.Hava durumunu dikkate alarak düğün gününüzü seçmenizde yarar var.Yağmur ihtimalinin bulunmadığı yaz aylarında tercih edilen açık hava düğün mekanları düğün organizasyonlarına haria  bir hava katmakla birlikte yarattığı atmosfer açısından gelen konukların güzel zaman geçirmesini sağlamaktadır. 

 

Teknede düğün de güzel bir alternatif .Düğüne gelecek misafir sayısına göre bir tekne ile görüşüp iki kıtanın birleştiği harika manzara eşliğinde düğünüzü kusursuz ve unutulmaz yapabilirsiniz. 

 

Ayrıca düğününüz için profesyonel düğün organizasyon şirketlerinden yardım alabilirsiniz.

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat