Düğün Mekanını Mutluluk Mekanı Yapmanın Yolu

Anasayfa  / Blog Listesi  / Düğün Mekanını Mutluluk Mekanı Yapmanın Yolu

blog image

Düğün Mekanını Mutluluk Mekanı Yapmanın Yolu

 

Düğün sektörünün yeni adresi www.dugunvemoda.com olarak düğün mekanları konusunda evlenecek çiftlere en doğru ve en uygun mekanı bulmanıza yardımcı olmak için size Türkiye’de ve Kıbrıs’ta ilk kez il-ilçe-mahalle bazında arama yapabilmesine olanak sağlayan filtreleme sistemini hizmete soktuk. 

Türkiye ve Kıbrıs’ta çok farklı mekanlarda düğün yapabilirsiniz. Düğün salonları, oteller , sosyal tesisler ,  tarihi mekanlar , kulüpler , tekne düğünü , restoranlar , kır düğünü alanları harika bir düğün yapmak için size harika alternatifler sunabilir. 

Evlenecek çiftlerin işine yarayacağını düşündüğümüz bazı tavsiyeler;

-Evleneceğiniz düğün mekanını mutlaka beraber seçin. 

-Yapacağınız düğününüz için kaç kişilik bir yere ihtiyacınız olduğuna göre düğün mekanlarını araştırın. Düğün mekanının ihtiyacınız olan kişi sayısına göre uygun bir yer olması görüntü olarak daha hoş olmasını sağlar. 

-Düğün mekanları için cuma, cumartesi ve pazar günleri en yüksek fiyatın ödendiği günlerdir. Hafta içi günler daha uygundur. Düğün mekanınızı ararken bu bilgiye göre arayabilirsiniz. 

-Düğün mekanı için belirlediğiniz bütçenizi asla aşmayın. Düğün için anlaştığınız bir mekan için asla sözlü anlaşma yapayın. Anlaşmanız mutlaka yazılı olsun. Bu her iki tarafın da ciddi olduğunu ve sorumluluk aldığını gösterir.

-Düğün mekanını seçerken otopark, menü, ekstra hizmetler gibi düğünüze gelecek davetlileri  mutlu edecek  her şeyi inceleyin.

-Düğün mekanında  paket fiyata nelerin dahil olduğunu ve nelerin dahil olmadığını  dikkatlice inceleyin.

-Eğer düğün tarihiniz önceden belliyse düğün mekanınızı aylar öncesinden kiralayın. Hem daha uygun fiyata kiralarsınız hem de düğün ile ilgili diğer yapacağınız işlere yoğunlaşırsınız.

-Eğer zamanınız olursa beğendiğiniz düğün mekanında gerçek bir düğün izlemek için düğün mekanı sahiplerinden izin isteyin ve(veya) daha önceden yapılmış düğünlerden video çekimlerini izleyin.

-Düğünde verilecek yemekleri önceden tadmaya çalışın.

-Eğer kapalı bir düğün mekanda düğününüzü yapmak istiyorsanız düğün mekanında bulunan klimaların yeterli olup olmadığını mutlaka kontrol edin.

-Düğün mekanları ile ilgili www.dugunvemoda.com sitemizde bulunan arama filtrelerini kullanarak hem belirlediğiniz tarihe göre uygunluk durumunu inceleyip arama yapabilirsiniz hem de mahalleye kadar inen arama motoru ile size en yakın ve istediğiniz mahalledeki mekanın tüm özelliklerini inceleyerek düğün mekanı hakkında en ince ayrıntısına kadar bilgi sahibi olabilirsiniz . İncelemek istediğiniz düğün mekanına ait tanıtım videosunu  www.dugunvemoda.com sayfasında bulunan düğün mekanına ait  sayfadan  izleyebilirsiniz. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat