Düğünde Yeni Trend: Cansız Mankene Takı Takmak

Anasayfa  / Blog Listesi  / Düğünde Yeni Trend: Cansız Mankene Takı Takmak

blog image

Düğünde Yeni Trend: Cansız Mankene Takı Takmak

Türkiye’de koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerde de hem yeni kurallar hem de yeni fikirler uygulanmaya başladı. Tekirdağ’ın Saray ilçesinde düğünde takılar gelin-damada değil düğün salonuna getirilen cansız mankenlere takıldı.


1 Temmuz itibariyle düğünlere izin verildi. Ama bu izin düğünde sosyal mesafeye dikkat etmek, maske takmak, temas olmadan dans etmek, sürekli dezenfektan kullanmak gibi bazı şartlara bağlandı. 


Tekirdağ ili Saray ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında düğüne gelen misafirlerin gelin ve damat ile temas etmeden takı takmasını mümkün hale getirmek için cansız manken gelin-damat fikri geliştirildi.


Cansız mankenlere gelin-damat kostümü giydirildi ve cansız mankenlerin konsepte uygun olması sağlandı. Düğüne gelen misafirler, düğün salonuna geldiklerinde bu duruma ilk başta çok şaşırsalar da daha sonra bu durum için memnuniyetlerini dile getirdiler. Ardından gelin ve damada güvenli bir şekilde takı takarak evlilik hayatlarında sağlıklı ve mutluluk dilediler.


Cansız manken uygulanarak sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda hem düğün salonu sahiplerinin, hem gelin damadın hem de düğüne gelen konukların istekli ve bilinçli olması tüm Türkiye’ye örnek oldu.

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat