Erzurum'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Erzurum'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Erzurum'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Erzurum´da düğün fotoğrafı çektirmek isteyenler bir çok tarihi ve doğal dış çekim mekanı bulunmaktadır. Erzurum düğün fotoğrafçıları, başta  Atatürk Üniversitesi Ata Botanik Parkı, Tortum Şelalesi, Erzurum Tren Garı ve Erzurum Kalesi olmak üzere çok sayıda dış çekim yerinde evlenecek çiftlerin düğün hikayelerini albümleştirmektedir.


Erzurum Dış Çekim Yerleri 


Atatürk Üniversitesi Ata Botanik Parkı


Atatürk Üniversitesi Ata Botanik Parkı, Erzurum’un en popüler düğün fotoğrafı çekim yerlerindendir. Botanik Parkı’nın rengarenk çiçekleri, heybetli ağaçlari, insana huzur veren göleti ve harika peyzajı ile dış çekim mekanı olarak her zaman çok popülerdir. Erzurum’un bu “doğal stüdyosu” evlenecek çiftler için kusursuz bir dış çekim yeridir. 


Tortum Şelalesi


Doğanın içinde büyüleyici bir ortamda düğün fotoğrafı çektirmek isterseniz Tortum Şelalesi tam Erzurum’da düğün fotoğrafı çektirmek isteyenler için uygun bir dış çekim mekanıdır. 


Palandöken


Erzurum’un önemli kış turizmi bölgelerinden olan Palandöken, hem yazın hem de kışın harika bir manzaraya sahiptir. Doğanın içinde doğal düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftler Palandöken’i dış çekim mekanı olarak düşünebilirler.


Çifte Minareli Medrese


Erzurum’un simge  mekanlardan olan Çifte Minareli Medrese görkemli ve tarihi binası ile Erzurum’da düğün fotoğrafı çektirmek isteyenlerin en çok ilgi gösterdiği dış çekim mekanlarının başında gelmektedir. 


Erzurum Garı


Tarihi Erzurum Garı, dış çekim mekanı olarak ikonik bir alandır. Almanlar tarafından inşa edilen Erzurum Garı’nın çevresi geniş bir alana sahiptir ve bu da düğün fotoğrafları için geniş bir dış çekim mekanı yaratılmasına olanak vermektedir. Erzurum Garı hem mimarisi hem de büyüklüğü ile düğün fotoğraflarınız için önemli bir dış çekim mekanı olabilir. 


Atatürk Üniversitesi Kampüsü - Eski Erzurum Evleri


Erzurum düğün fotoğrafçılarının favori mekanlarından olan Atatürk Üniversitesi güzel bir peyzaja sahiptir. Kampüs içerisinde bulunan tarihi Erzurum Evleri dış çekim mekanı olarak kullanabileceğiz bir başka önemli alandır.

 

Erzurum Kalesi

 

Heybetli görüntüsü ile Erzurum Kalesi düğün fotoğrafları çektirmek isteyenler için çok iyi bir dış çekim yeridir

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat