Gaziantep Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Gaziantep Dış Çekim Mekanları

blog image

Gaziantep Dış Çekim Mekanları


Türkiye’nin önemli şehirlerinden olan Gaziantep, dış çekim mekanı konusunda evlenecek çiftler için çok zengin bir yerdir. En popüler Gaziantep dış çekim mekanları listesini evlenecek çiftler için hazırladık. 


Gaziantep’teki en iyi dış çekim mekanları kına, nişan ya da düğün fotoğrafları için evlenecek çiftleri bekliyor. Dış çekim düğün fotoğrafları bir düğün için en önemli ayrıntılardan biridir. Harika düğün fotoğraflarına sahip olmak için Gaziantep’te bulunan profesyonel düğün fotoğrafçılarından yardım alabilirsiniz.

 

Gaziantep Dış Çekim Mekanları 


Gaziantep Kalesi


Gaziantep’in sembol tarihi mekanlarından olan Gaziantep Kalesi, Gaziantep’in tam merkezinde bulunmaktadır. Gaziantep Kalesi düğün fotoğraflarınıza farklı bir anlam katabilir. Dış çekim mekanları arasından çok farklı ve etkileyici bir görüntüye sahip olan Gaziantep Kalesi önemli bir dış mekan düğün fotoğrafları çekim merkezidir


Rumkale 


Nizip’te bulunan Rumkale  Fırat Nehri ve Merzimen Çayı’nın tam birleşimindeki dik kayalıkların üstünde inşa edilmiş ikonik ve büyüleyici bir görüntüsü ile dış çekim mekanları arasında en önemli mekanlar arasındadır. Düğün fotoğraflarınızın farklı ve etkileyici olmasını isterseniz Rumkale dış çekim mekanınız olabilir. 


Papirüs Kafe


Gaziantep şehir merkezinde bulunan Papirus Kafe dış çekim mekanı olarak etkileyici yer arayanlar için önemli bir alternatif olabilir. Hem Papirüs Kafe’nin çay bahçesi hem de 1880’li yıllardan kalma konak binası düğün fotoğraflarınıza çok güzel bir hava katabilir. 


Beyazhan


Gaziantep merkezde bulunan tarihi bir mekanda bulunan Beyazhan eski haline sadık kalınarak çok başarılı bir şekilde restore edilmiştir. Beyazhan dış çekim mekanı olarak popüler bir seçenektir. 


Dülükbaba Tabiat Parkı


Dış çekim düğün fotoğraflarınızı yeşillikler içerisinde bir tabiat parkında çektirmek isterseniz Dülükbaba Tabiat Parkı doğru bir tercihtir. Dülüklübaba Tabiat Parkı'nda bulunan gölet düğün fotoğraflarınıza bambaşka bir hava katabilir. 


Botanik Park


Doğal ve yemyeşil alanları, düğün fotoğrafları için arka fon olarak kullanmak isteyenler için Botanik Parkı doğru bir alternatiftir. Zen, su bitkileri, Japon Bahçeleri gibi 9 farklı tematik alandan oluşan Gaziantep Botanik Parkı, dış çekim mekanı olarak önemli bir mekandır.


Tarihi Antep Evleri 


Gaziantep yerel mimarisi için en önemli örneklerinden olan Tarihi Antep Evleri Bey Mahallesi Gaziantep dış çekim mekanları açısından tercih edilen bir yerdir. Bey Mahallesi’nde bulunan Tarihi Antep Evleri Gaziantep düğün fotoğrafçıları için önemli dış çekim mekanlarından birisidir. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat