Gelin Arabası Hakkında Dikkat Edilmesi Gereken 6 Şey!

Anasayfa  / Blog Listesi  / Gelin Arabası Hakkında Dikkat Edilmesi Gereken 6 Şey!

blog image

Gelin Arabası Hakkında Dikkat Edilmesi Gereken 6 Şey!

Kaç Saat Kiralanıyor?  

Gelin arabaları genellikle 8’ila 12 saat aralığında kiralanıyor. Bütün bunların yanı sıra saatlik veya günlük kiralayan yerler de yok değil. Büyük bir sürpriz ile karşılaşmamak için ilk sormanız gereken soruların başında bu yer alıyor. 

 
Arabayı Kim Kullanacak? 
Çoğu firma aracın güvenliği açısından şoförlü kiralamayı tercih eder. 200 – 250 lira gibi bir ek ücret ile kiralanan şoför, düğün telaşınızın arasında sevdiğiniz ile baş başa vakit geçirme sürenizi de arttırabilir. 

 

Şoför Bey Klimayı Açabilir Miyiz? 
Özellikle yaz düğünlerine giderken araçların olmazsa olmazlarından biri; klima. Klimanın olmadığı bir araçta sıcaktan bunalmak istemezsiniz. Böyle durumlarda üstü açılabilen bir araba da işinize yarayabilir. 

 

Ek Ücretler Nelerdir? 
Aracın kiralama süresini aştığınızda km veya saat başına bir ücretle karşılaşabileceğinizin farkındasınızdır. Fakat bazı durumlarda araç içi ve dışı süslemeler, ikramlar da ek ücrete yol açabilir. 

 

Peki, Benzini Kim Alıyor? 
Araçlarda genelde, 100 km’ye kadar benzin fiyatları kiralama ücretinin içinde yer alıyor. Bu mesafe kolay kolay aşılamayacağı için aslında korkmanıza gerek yok. Siz keyfinize bakın. 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat