Gelin Ayakkabısı İçin Altın Tavsiyeler

Anasayfa  / Blog Listesi  / Gelin Ayakkabısı İçin Altın Tavsiyeler

blog image

Gelin Ayakkabısı İçin Altın Tavsiyeler

Harika bir düğün mekanı, harika bir gelinlik, harika bir gelin makyajı, harika düğün pastası, harika bir düğün müziği ve sizi harka hissettiren gelin ayakkabısı ! Gelin ayakkabısı seçiminizde size yardım edecek tavsiyeleri sizin için yazdık .

1-İster  gösterişli ister gösterişsiz bir gelin ayakkabısı giyin herkes için önemli olan bir ortak özellik var:RAHAT BİR GELİN AYAKKABISI tercih edin.

2-Yapılan araştırmalara göre gelinler düğün günü rahat ayakkabı tercih etmek yerine gelinlik tarzlarına uygun ama konforsuz ayakkabılar tercih ediyor.

3-Gelinler bu en önemli günlerinde rahatsız edici ayakkabı giyme olaylarını “gelin ayakkanılarını hayatlarında sadece bir gün giydiklerini ve acı çekmelerinin hiç de önemli olmadıklarını” söylemektedirler.

4-Fakat unutmayın bu bir günlük acı ileride uzun dönem ayak problemlerine yol açabilir.

5-Eğer uzun sürecek bir evlilik töreni yapacaksanız çok yüksek topuklu gelin ayakkabısı tercih etmeyin, bu çok yorulmanıza neden olabilir.

6-Gelin ayakkabısı mutlaka esnek olmalıdır. Parmaklarınız rahat hareket edebilmelidir.

7-Gelin ayakkabısı alırken mutlaka denerken size o an rahat gelen ayakkabıyı tercih edin. Sonradan rahat olacağı söylenen gelin ayakkabıları sakın almayın.

8-Gelin ayakkabısını günün sonlarına doğru yani ayaklarınız biraz şişken alın.

EN RAHAT GELİN AYAKKABISINI SEÇMEK İÇİN TAVSİYELER 

HAFİF DANS AYAKKABILARI –BABET 

Dans ayakkabılarının derin , ayak parmaklarını oynatabileceğiniz boşluklara sahip olan modellerinden bir seçim yapın. Saatlerce düğünde bu ayakkabılar içinde kalacağınızı düşünerek düşük topuklu bir model tercih edin.

TOPUKSUZ AYAKKABILAR
Topuksuz ayakkabılar topuklu ayakkabılardan daha rahattır.Fakat topuksuz ayakkabılar topuğa zarar verebilir.Kalın bir taban ya da biraz bir topuk ayakklarınıza destek için iyi bir alternatif olabilir.

PLATFORM TARZI YÜKSEK TOPUKLU AYAKKABILAR 
Yüksek topuklu gelin ayakkabısı giymek size yükseklik, tarz ve sayısız seçenek sağlar. Fakat yüksek topuklu gelin ayakkabısı giyilmesi gelinin daha çok dikkat etmesini de gerektirir. Yüksek topuklu gelin ayakkabısı ile dengede durmak zordur ve bilek burkulması ve düşmelere karşı dikkatli olunmalıdır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat