Gelin Makyajı İçin Tavsiyeler

Anasayfa  / Blog Listesi  / Gelin Makyajı İçin Tavsiyeler

blog image

Gelin Makyajı İçin Tavsiyeler

Gelin makyajı en az gelinlik kadar önemlidir.Gelin makyajının hem teninize ve saç modelinize  hem de giydiğiniz gelinliğe uygun olması sizin kusursuz görünmenizi sağlar. Gelin makyajı konusunda işinize yarayacağınızı düşündüğümüz bazı önemli bilgileri sizin için listeledik. 

1-Gelin makyajı genellikle çok yalın ve doğal olmasına rağmen yapılması en zor makyajlardan biridir. Çünkü gelin makyajı HARİKA olmak zorundadır.

2-Gelin makyajı ağlama, sarılma, yeme, öpme, dans etme ile geçecek düğün gününde son ana kadar aynı güzellikte kalmak zorundadır.

3-Sudan etkilenmeyen bir maskara, öpme sonucunda etkisini göstermeyen ruj ve cildinize de hiçbir şeyden etkileneyen kaliteli bir makyaj yaptırmanız gerekmektedir.

4-Sizin amacınızın en güzel görünümünüzü yakalayan bir mayaj yaptıranız olacaktır. Bu yüzden mümkün olduğu kadar sade makyaj yaptırmaya çalışın. Unutmayın bazen az daha çoktur.

5-Eğer profesyonel gelin makyajı yapan birine gelin makyajınızı yaptıracasanız ona mutlaka ne istediğinizi detaylıca söyleyin. Bu sizin gününüz bu yüzden SADECE SİZİN İSTEDİĞİNİZ GELİN MAKYAJINI YAPTIRIN.

6-Eğer gelinliğinizde biraz dekolte varsa hafif parlak bir makyaj çok etkileyici olabilir.

7-Flaşlı fotoğraflarda makyajlı görüntünüz farklı çıkabilir. Bu yüzden eğer imkanınız varsa düğün gününden önce gelin makyajınızı prova amaçlı yaptırın ve flaşlı fotoğrafını çekin ve fotoğrafta nasıl göründüğüne bakın.

8-Eğer düğünde lens kullanacaksanız gelin makyajına başlamadan önce lensinizi takın.

9-Stresli olmamaya çalışın. Stres cildinizi olduğundan daha mat yapabilir.

10-Cildinizin daha güzel görünmesi için meyve ve sebze tüketmeye ağırlık verin.

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat