Gelin Saçı Modelleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Gelin Saçı Modelleri

blog image

Gelin Saçı Modelleri

Bir gelinin harika görünmesini sağlayan birçok ayrıntı vardır. Düğün konsepti, gelin makyajı, gelinlik, gelin ayakkabısı ile birlikte gelin saçı ve gelin saçı aksesuarları da uyum içinde olmalıdır.


Düğün için En Çok Tercih Edilen ve En Popüler Gelin Saçı Modellerini Sizler İçin Listeledik:


Su Dalgası Gelin Saç Modeli: Doğal ve sade saç modeli seven gelinler için.


Çiçekli ya da Taçlı Gelin Saç Modeli: Kır düğünü konseptine çok uyumludur.


Yarım Toplu Dalgalı Gelin Saçı Modeli: Açık hava düğünlerinde gelinlerin tercihleri arasındadır.


Vintage Tarzda Su Dalgalı Gelin Saçı: Vintage konseptli bir düğün yapıyorsan, bu saç modeli tam size göre.


Dalgalı At Kuyruğu Gelin Saçı: Çiçekli bir aksesuar ile romantizm seven gelinlerin tercihlerinden.


Taçlı Su Dalgası Gelin Saçı: Kusursuz bir görüntü isteyen gelinler, bu modeli tercih edebilir.


Duvaklı Su Dalgası Gelin Saçı: Hem duvak kullanıp, hem de saçlarını açık bırakmak isteyen gelinlerin favori modellerindendir.


Örgülü Su Dalgası Gelin Saçı: Sade bir düğün ya da nikah için çok uygun bir modeldir.


Kâküllü Gelin Saçı Modeli: Kâküllü saçlarına yaptırabileceğiniz birçok farklı gelin saçı modeli vardır. Saçlarınız orta uzunluktaysa, kâküllü düz, saçlarınızın geri kalanını ise dalgalı yaptırabilir ve çok şık bir gelin saçı modeline sahip olabilirsin. Kâküllü gelin saç modelini düğün temana uygun aksesuarlarla tamamlayabilir ve çok hoş görünün bir saç modeli yaratabilirsin.


Kâküllü Topuz Gelin Saçı Modeli: Yüz hatlarını ön plana çıkarmak isteyen gelin adayları, kâküllü ense topuzu saç modellerini yaptırabilir. 


Örgülü Kâküllü Gelin Saçı Modeli: Örgülü gelin saçı modelleri romantik bir görüntü vermek isteyen gelin adaylarının favorilerindendir.
Gelin Saç Bandı: Düğünde duvak kullanmak istemeyen gelin adaylarının tercihi gelin saç bandı modelleridir. Gelinlerin görünümünü tamamlamasına ve tarzını ortaya koymasında gelin saç bantları çiçekli, incili, kristal taşlı olarak farklı ve şık aksesuarlar olarak kullanılmaktadır.


Duvaklı Gelin Saçı Modelleri: Gelin saçı ve duvak modelleri, gelinliği tamamlayacak en önemli detaylardır. Uygun bir gelin saçı modeli ile uzun ya da kısa duvak modeli ile tarzını en iyi şekilde yansıtabilirsin. Dantelli ve güpürlü duvak modelleri de çok şık duvaklı gelin saçı modelleridir.


Tepeden Duvaklı Sade Gelin Saçı: Bu modeli tepeden bir duvak ve parıltılı bir taç ile kullanabilirsin.


Açık Duvaklı Gelin Saçı Modeli: Doğal bir gürünüm isteyen gelinler açık duvaklı gelin saçı modelini tercih edebilirler.


Çiçekli Düğün Topuzu: Eğer sade gelin topuz modellerinin en şık olanlar olduğunu düşünüyorsan çiçekli düğün topuzu ilk tercihlerden olmalıdır. 


Çiçekli Dağınık Topuz Gelin Saçı: Kır düğünlerinin hareketli ve eğlenceli ortamına uyumlu gelin saçı modelleri genellikle çiçekli aksesuarlarla hacim katılan örgülü ve dağınık topuz modelleridir.

 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat