İstanbul Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / İstanbul Dış Çekim Mekanları

blog image

İstanbul Dış Çekim Mekanları

İstanbul’da düğün fotoğrafları çektirmek için dış çekim mekanı seçimi yapmak hem çok kolay hem de çok zordur.


İstanbul'da dış çekim mekanları hem Anadolu yakasında hem de Avrupa yakasında çok sayıda bulunmaktadır. 


Profesyonel düğün fotoğrafçınız ile birlikte dış çekim mekanını seçerken mutlaka dış çekim mekanına önceden gidin ve içinize sinip sinmediğine emin olun.


İstanbul Dış Çekim Mekanları 


Yıldız Parkı


Avrupa Yakası'nın önemli ve özel dış çekim mekanları arasında ilk sıralarda olan Yıldız Parkı, evlenecek çiftler ve profesyonel düğün fotoğrafçıları için kusursuz bir seçimdir. Doğal ortamı ve birbirinden güzel manzarası ile dış çekim mekanı olarak mükemmel bir tercihtir. 

 

Fenerbahçe Parkı

 

Anadolu Yakası'nın sembol mekanlarından olan Fenerbahçe Parkı, Kadıköy’dedir. Hem deniz kenarında hem de rengarenk çiçeklerle dolu olan Fenerbahçe Parkı, İstanbul'daki önemli dış çekim mekanları arasındadır. Düğün fotoğraflarınızın deniz, birbirinden güzel çiçekler ve kelebekler ile dolu olmasını isterseniz Fenerbahçe Parkı sizin için ideal dış çekim mekanıdır. 


Rahmi Koç Müzesi


Avrupa Yakası’nın tematik müzelerinden olan ve Haliç kenarında bulunan Rahmi Koç Müzesi, hem iç çekim hem de dış çekim için çok uygundur. Rahmi Koç Müzesi çok geniş bir bahçeye sahiptir ve bu bahçede uçaktan trene, vapurdan denizaltıya birçok hoş fotoğraf çektirebileceğiniz bir ortam sağlamaktadır. 


Emirgan Korusu


Sarıyer ilçesinde yer alan Emirgan Korusu, hem tarihi atmosferi hem de doğal yapısı ile İstanbul dış mekan düğün çekimi için en çok tercih edilen yerlerdendir. Dikkat çekici peyzajı ile harika bir park olan Emirgan Korusu'nda düğün dış çekimi tercihi çok doğru bir tercih olabilir. 


Haydarpaşa Garı


Tarihi yapısı ve muhteşem İstanbul manzarasıyla Haydarpaşa Garı, Avrupa Yakası dış mekan çekim yerleri arasında en güzel ve en özel yerlerdendir. 

 

Kuzguncuk Evleri


Dış çekim için doğal ve tarihi dokusunu kaybetmemiş bir mekan arayan çiftler, Anadolu Yakası’nda bulunan bu şirin semti tercih edebilirler.


Boğaz Sahil Boyu


İstanbul'da fotoğraf çekimi yapılacak yerler arasında en iyi seçeneklerden bir tanesi de Boğaz hattıdır. Anadolu Hisarı, Çengelköy, Arnavutköy, Ortaköy, Arnavutköy, Tarabya gibi boğaza kıyısı olan İstanbul dış çekim fotoğraf çekim yerleri, düğün fotoğraflarınız için güzel bir arka plan oluşturacaktır.


Atatürk Arboretumu


İstanbul Avrupa Yakası, Sarıyer ilçesinde bulunan Atatürk Arboretumu içerisinde bulunan küçük göller, ördekler ve birbirinden güzel çiçek ve ağaçlarıyla fotoğraflarınıza muhteşem bir fon oluşturacaktır. Dış çekim düğün fotoğrafları için Atatürk Arboretumu çok doğru bir tercih olabilir. 


Adalar


İstanbul'un en güzel dış çekim yerlerinden olan Adalar, yeşillikler içerisindeki uzun sokakları, parıldayan denizi, rengarenk çiçekleri, birbirinden güzel evleri ile İstanbul düğün fotoğrafçılarının da en çok tercih ettiği dış çekim mekanları arasındadır.


Kilyos


İstanbul'un Avrupa Yakası, Karadeniz kıyısında bulunan Kilyos, kumsalda fotoğraf çekimi denince akla ilk gelen yerlerden biridir. Kilyos kumsalını ve muhteşem denizini fotoğraflarınıza fon yaparak, dış çekim mekanı olarak harika bir yer seçmiş olursunuz.


Şile - Ağva


Anadolu yakasında bulunan ve ünü Türkiye sınırlarını aşmış olan Ağva eşsiz güzelliği ile dış çekiim mekanı olarak büyüleyici bir yerdir. Kilimli Koyu düğün fotoğraflarınız için mutlaka olması gereken bir dış çekim mekanıdır. 


Riva


Anadolu Yakası’nda bulunan Riva, Beykoz ilçesi'ne bağlıdır. Riva'da dış çekim düğün fotoğrafları için hem yeşil alanlar, tarihi bölgeler hem de plajlar çok uygundur.


Ihlamur Kasrı


Beşiktaş'ta bulunan Ihlamur Kasrı ihtişamlı tarihi binası, büyük bahçesi, asırlık ağaçları, bahçesindeki bulunan ördekleri, tavus kuşları ve tavşanları ile dış çekim mekanı olarak mükemmel bir tercih olabilir.


Belgrad Ormanı


İstanbul’un en büyük ormanlarından olan Belgrad Ormanı dış çekim düğün fotoğrafları için çok uygundur. Belgrad Ormanı içerisinde bulunan gölet ve yeşillikler düğün fotoğrafları için harika arka fon oluşturabilir.


Balat Sokakları
Düğün fotoğraflarında eski İstanbul manzarası isteyen çiftler için Balat sokakları doğru adrestir. Fatih ilçesinin tarihi semtlerinden olan Balat; eski evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları ile dış çekim düğün fotoğrafları için büyüleyici bir atmosfer sağlamaktadır. 


Galata Kulesi


Beyoğlu’nda bulunan tarihi Galata Kulesi dış çekim düğün fotoğrafları için paha biçilmez bir alternatiftir. Hem kuleden hem de sokaktan çekilecek düğün fotoğrafları sizin eşsiz düğün fotoğraflarına sahip olmanızı sağlayacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat