Kayseri'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Kayseri'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Kayseri'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Kayseri’de dış çekim mekanları, hem şehrin merkezinde hem de şehrin dışında çok sayıda bulunmaktadır. Kayseri düğün fotoğrafçıları başta Erciyes Dağı’nın güzelliği olmak üzere birçok dış çekim yerini düğün fotoğrafları için arka fon olarak kullanıp harika düğün fotoğrafı ve videosu çekimi yapmaktadırlar. 


Kayseri Dış Çekim Mekanları 


Erciyes Dağı 


Zirvesinde her zaman kar bulunan Erciyes Dağı hem yaz hem de kış büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Kayseri düğün fotoğrafçılarının düğün fotoğrafları çektiği en önemli Kayseri dış çekim mekanlarından biridir.


Sultan Sazlığı - Kuş Cenneti


Milli Park olan Sultan Sazlığı 300 civarında farklı kuş türüne ve 400  civarında da farklı bitki çeşidine ev sahipliği yapmaktadır. Turna, filamingo gibi kuşları düğün fotoğraflarınızda arka fon olarak kullanmak, sazlıkların içerisinde kayıkla gezinti yaparken bunu düğün fotoğraflarınızda ölümsüzleştirmek isterseniz Sultan Sazlığı, Kayseri’de aradığınız dış çekim mekanıdır.


Kayseri Kalesi


Tarihi bir mekanda düğün fotoğrafı çektirmek isteyenler için yüzyıllar öncesinden kalma Kayseri Kalesi, dış çekim mekanı olarak çok uygundur. 


Kayseri Saat Kulesi


1906 yılında inşa edilen Kayseri’nin sembollerinden olan Kayseri Saat Kulesi düğün fotoğraflarında tarihi mekan arayanlar için bir başka önemli Kayseri dış çekim yeridir. 


Eski Kayseri Evleri


Taş ve ahşap kullanılarak yapılan Eski Kayseri Evleri zarif mimarisi ve ince süslemeleri ile düğün fotoğraflarınıza ayrı bir hava katabilecek dış çekim mekanıdır. 


Aladağlar Milli Parkı


Zengin bitki örtüsüne, derin vadilere, harika manzarasına, rengarenk çiçeklere, gürül gürül akan Zamantı Irmağı’na, dik ve sarp  kayalıklara sahip Aladağlar Milli Parkı, düğün fotoğrafları için doğanın tam ortasında bir dış çekim mekanıdır. 


Ayrıca Aladağlar Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan Yedi Göller,dış çekim mekanı olarak bir başka avantajlı mekandır.


Hacer Vadisi ve Ormanı


İçerisinde Kapuzbaşı Şelalesi’nin bulunduğu, doğal güzellikleri ile her göreni kendisine hayran bırakan Hacer Vadisi göknar, meşe, sedir, ardıç, gürgen, karaçam ağaçlarıyla kaplı ormanı ile düğün fotoğrafları dış çekim mekanları arasında en zengin alternatiflere sahip olanlardandır. 


Kapuzbaşı Şelaleleri 


Beşi küçük ikisi küçük olmak üzere birbiri ardına dökülen Kapuzbaşı Şelaleleri yükseklikleri yaklaşık 40 ile 60 metredir. Kapuzbaşı Şelalesi, gören herkesi kendine hayran bırakmaktadır.


Dağın yamaçlarından kusursuzca akan bu yedi şelale, düğün fotoğrafları çekimi için harika bir dış çekim mekanıdır.


Beştepeler Parkı


Sahip olduğu yüksek konum itibariyle Kayseri’nin en güzel manzarasına sahiptir. Heybetli ağaçları ile Beştepeler Parkı düğün fotoğraflarınız için güzel bir dış çekim mekanı alternatifir. 


Kıranardı Kent Ormanı

 


Erciyes’in harika manzarasını düğün fotoğraflarında kullanmak isteyenler için Kıranardı Kent Ormanı, en uygun dış çekim yerlerinden biridir. 

 


Şeker Gölü


Şeker Gölü, sadece doğası ile değil aynı zamanda sahip olduğu manzarası ile de düğün fotoğrafları için harika bir dış çekim yeridir.


Palas Tuzla Gölü


Düğün fotoğrafları için uygun dış çekim mekanlarından olan Palas Tuzla Gölü manzarası ile sizi büyüleyecektir. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat