Konya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Konya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Konya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Konya’da dış çekim düğün fotoğrafı dış çekim mekanları Konya’ya yakışan şekilde çok çeşitlidir. Konya’da dış mekan düğün fotoğrafı çekimi yapılan mekanların en popüler olanları  Sille, Japon Parkı, Meram Bağları, Şehitlik Anıtı, Mevlana Meydanı, Aşıklar Sokağı ve Alaaddin Tepesi’dir. 


Tarihi mekanları dış çekim mekanı kullanmak isteyenler için  Sille, Şehitlik Anıtı, Alaaddin Tepesi uygun mekanlardır.


Yeşil bir ortam içerisinde düğün fotoğraflarınızın olmasını isterseniz Meram Bağları, Japon Kyoto Parkı ya da Aşıklar Sokağı doğru bir Konya dış çekim mekanlarıdır. 


Konya Dış Çekim Mekanları 


Meram Bağları


Eşsiz doğası ile  Meram Bağları, Konya dış çekim mekanları arasında en başlarda yer almaktadır.


Beyşehir 


Beyşehir’de bulunan uçsuz bucaksız tarlalar,  iki tarafı ağaçlarla kapalı şirin köy yolları gibi bir çok güzel mekan düğün fotoğrafları dış çekim mekanı olarak çok uygundur.


Beyşehir’deki yeşil alanları, göl manzarası, yapay sahili ile romantik düğün fotoğrafları için harika bir Konya dış çekim mekanıdır. 


Kyoto Japon Parkı


Konya Japon Parkı, yemyeşil doğası ve güzel manzarası ile düğün fotoğrafları için kusursuz bir Konya dış çekim mekanıdır.


Karatay Şehir Parkı


Karatay Şehir Parkı, harika peyzajı ve göleti ile Konya düğün fotoğrafçıları için önemli bir dış çekim mekanıdır


Alaeddin Tepesi


Tarihi bir bölge olan Alaeddin Tepesi, içinde bulunan yürüyüş yolları, bahçeleri ve ağaçları ile Konya dış çekim yerleri arasında popüler olanlardandır. 

 

Konya Kültür Park


Konya Kültür Park sahip olduğu yeşil alanları, amfitiyatrosu, Dede Bahçesi ve içinde yer alan restore edilmiş köşkü ile önemli bir Konya dış çekim mekanıdır. 

 

Türk Yıldızları Parkı


Türk Yıldızları Parkı, göletleri, yürüyüş yolları, süs havuzları, park içinde bulunan Airbus A300 tipi bir uçak restoranı ile Konya dış çekim mekanları arasında ilk sıralarda olan bir mekandır. 


Kozağaç Parkı


Meram’da bulunan Kozağaç Parkı,ağaçlarla dolu bir alanda dış çekim mekanı olarak düğün fotoğrafları çekimi için çok uygundur. 

 

Bulcuk Barajı 


Bulcuk Baraj Gölü ve Bulcuk’ta akan dere dış çekim mekanı olmak için çok uygundur. 


Kuğulu Park Mesire Yeri


Seydişehir’de bulunan Kuğulu Park Mesire Yeri, içindeki göletinde bulunan kuğuları ile düğün fotoğrafları için kartpostallık görüntü sunmaktadır. Kuğulu Park düğün fotoğrafları için harika bir Konya dış çekim mekanıdır. 


Sille Baraj Parkı


Sille Baraj Parkı, kayıkla gezilebilen göleti, yemyeşil yürüyüş alanları ve rengarenk ortamı ile Konya dış çekim mekanları en popüler olanlardandır. 

 

Beyşehir Gölü


Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü, muhteşem doğal güzellikleri ile popüler Konya dış çekim mekanları ararsındadır.


Tuz Gölü


Özellikle gün batımı  büyüleyici manzaraya sahip olan Tuz Gölü, düğün fotoğrafları dış çekimi mekanı olarak güzel bir alternatiftir.


Yerköprü Şelalesi


20 metre yükseklikten akan Yerköprü Şelalesi, dış çekim mekanı olarak çok güzel bir arka fondur.


Karapınar Çölü


Türkiye’nin tek çölü olan Karapınar Çölü, farklı görüntüsü ile düğün fotoğraflarında değişik bir dış çekim mekanı arayanlar için alternatif olabilir. 


Meke Krater Gölü


Meke Krater Gölü ve ortasındaki adacıklar ile doğa harikası olan bu göl, güzel bir Konya dış çekim alternatifi olabilir. 


Obruk Gölü


Obruk Gölü’nde yazın ve kışın farklı renklerde görünen gölün manzarası oldukça büyüleyicidir. Konya dış çekim mekanları arasında Obruk Gölü popüler bir mekandır.

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat