Malatya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Malatya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Malatya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Malatya şehrinde düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftler için çok sayıda dış çekim mekanı bulunmaktadır. 


Malatya düğün fotoğrafçıları, dış çekim yeri seçme konusunda birçok alternatife sahiptir. 


Malatya’da dış çekim mekanını belirlerken mutlaka düğün fotoğrafçınız ile dış çekim yerlerini gezin ve hikayenize uygun en doğru yeri seçin. 


Malatya Dış Çekim Yerleri 


Turgut Özal Tabiat Parkı


Malatya şehir merkezine çok yakın olan Turgut Özal Tabiat Parkı içinde bulunan rengarenk botanik bahçeleri, seyir terası, göleti ve yemyeşil ortamı ile Malatya dış çekim mekanları arasında popüler yerlerdendir.


Malatya Konakları


Kendine özgü mimarisi olan iki katlı konaklar düğün fotoğrafları için güzel bir alternatif olabilir. Ahşap olarak inşa edilmiş Malatya Konakları düğün fotoğraflarında Malatya’dan esintilerin olmasını isteyen çiftler için doğru bir dış çekim mekanıdır. 


Günpınar Şelalesi


Malatya’nın Darende ilçesinde bulunan Günpınar Şelalesi, düğün fotoğrafları için önemli bir dış çekim mekanıdır. 40 metre yükseklikten dökülen Günpınar Şelalesi  yarattığı harika görüntüyle düğün fotoğraflarınızın mükemmel olmasını sağlayabilir. 


Beydağı Tabiat Parkı


Beydağı Tabiat Parkı, doğa içinde düğün fotoğraflarına sahip olmak isteyenler için ideal bir dış çekim yeridir


Arapgir Kozluk Çayı Kanyonu


Kozluk Çayı üzerinde bulunan Çiğnir Köprüsü’nü, Arapgir-Kemaliye karayolunun yakınındaki Eski Kozluk Köprüsü’nü, kanyonda bulunan dik ve sarp kayalıkları düğün fotoğraflarınız için dış çekim yerleri olarak kullanabilirsiniz. 


Levent Vadisi 


Malatya’nın en güzel yerlerinden olan Levent Vadisi, muhteşem manzarası ve seyir terası ile evlenecek çiftleri bekliyor. Her mevsim farklı renklerle farklı güzelliklerle Levent Vadisi’ne gelenleri kendisine hayran bırakan bu yer, her köşesinde düğün çekimi yapılabilen ideal bir dış çekim mekanıdır. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat