Manisa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Manisa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Manisa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Manisa’da düğün fotoğrafı çektirmek için birçok dış çekim yeri vardır. Manisa düğün fotoğrafçısı ile birlikte düğün hikayenize uygun dış çekim mekanını seçin ve harika düğün fotoğraflarına sahip olmak için ilk adımı atın. 


Manisa Dış Çekim Yerleri 


Sultan Yaylası -Kiraz Yaylası 


Sultan Yaylası, Spil Dağı Milli Parkı’nın içerisindedir.  Spil Yaylası’nda bulunan kiraz ağaçları, içme suyu kaynakları, yemyeşil çam ağacı örtüsü burasını düğün fotoğrafları çektirmek için ideal bir dış çekim mekanı yapmaktadır. 


Ovacık Yaylası


Geniş bir düzlüğe ve etrafını saran ormanlığa sahip olan Ovacık Yaylası, harika manzarası ile düğün fotoğrafları çektirmek için her türlü koşula sahiptir. 


Manisa Kent Ormanı


Manisa Kent Ormanı, taş kaplama yürüyüş yolları, göletleri, su değirmeni, seyir terasları, ormanlık alanı ile düğün fotoğrafları için harika bir dış çekim yeridir. 


Sarıgöl Afşar Barajı


Sarıgöl Afşar Barajı, barajın etrafını saran yeşil doğası ile dış çekim mekanı olarak iyi bir seçenek olablir. 


Demirköprü Barajı 


Etrafı ormanlarla kaplı Demirköprü Barajı düğün fotoğrafları için uygun bir dış çekim yeridir. 


Şehzadeler Parkı – Masal Park 


Şehzadeler Parkı, içindeki ağaçları, göleti, rengarenk çiçekleri ile harika bir peyzaja sahiptir ve dış çekim mekanı olarak önemli bir yerdir.


Mesir Tabiat Parkı


Mesir Tabiat Parkı, birçok gölet ve şelale ile dış çekim yeri olarak popüler bir yerdir. Doğanın içinde düğün fotoğraflarına sahip olmak için Mesir Tabiat Parkı doğru adrestir.

 

Süreyya Tabiat Parkı


Süreyya Tabiat Parkı, içinden geçen Karaçay Deresi başta olmak üzere sahip olduğu birçok  doğal güzellik ile herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Doğa ile iç içe düğün fotoğrafları için Süreyya Tabiat Parkı doğru bir dış çekim mekanıdır. 


Spil Dağı Milli Parkı
Spil Dağı, kanyonu, vadileri, gölleri, zengin bitki örtüsü ile dış çekim mekanı olarak Manisa’daki en doğal yerlerden biridir. 

 

Çağlak Deresi


Çağlak Deresi’nin çevresi çam ve zeytin ağaçlarıyla kaplıdır ve düğün fotoğrafları için çok uygun bir yerdir. 


Adala Kanyonu 


Adala Kanyonu, Gediz Nehri’ne komşu olması, yeşil bir doğaya sahip olması ve sönmüş lav akıntıları ile fantastik bir manzaraya sahip olması ile düğün fotoğrafları için benzersiz bir dış çekim yeridir. 


Su Uçtu Şelalesi


Su Uçtu Şalelesi, bir tanesi 10 diğeri ise 30 metre yüksekliğe sahip iki şelaleden oluşmaktadır. Düğün fotoğralarının şelalenin güzelliği ile süslenmesini isteyenler için Su Uçtu Şelalesi en doğru dış çekim yeridir. 


Kuladokya Kula Peri Bacaları


Kulodakya Peri Bacaları, fantastik görüntüsü ile olağanüstü güzelliklere sahip dış çekim mekanıdır. 

 

Gölmarmara

 

Manisa düğün fotoğrafçıları için önemli bir dış çekim mekanıdır.  Gölmarmara'da çok güzel düğün fotoğraflarına sahip olabilirsiniz. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat