Manisa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Manisa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Manisa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Manisa’da dış çekim yerleri, Manisa düğün fotoğrafçıları ve evlenecek çiftler için çok çeşitlidir.

Manisa dış çekim mekanları hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile evlenecek çiftlere düğün fotoğrafları konusunda çok sayıda alternatif mekan sunmaktadır. 


Manisa Dış Çekim Mekanları 


Spil Dağı Milli Parkı


Spil Dağı Milli Parkı, muhteşem manzarası, görkemli ağaçları ve rengarenk çiçekleri ile Manisa dış çekim mekanları arasında her zaman popüler yerlerdendir.


Süreyya Tabiat Parkı


Yunusemre ilçesinde bulunan Süreyya Tabiat Parkı içinde bulunan çam ağaçları ve Karaçay deresi ile Manisa dış çekim mekanları arasında her zaman en başlardadır. Doğal güzellikleri ile dış çekim mekanı olarak düğün fotoğrafı çekimi için çok uygun bir yerdir.


Manisa Kalesi


Muhteşem bir şehir manzarası sunan Manisa Kalesi, düğün fotoğrafları dış çekim mekanı olarak tarihi bir mekanı tercih edenler için çok uygun bir yerdir. 


Kız Köprüsü


Salihli’de bulunan ve ne zaman inşa edildiği tam olarak bilinmeyen Kız Köprüsü, 6 gözenekli sütunu, kemerli, taş yapısı ile mimari açıdan harika bir görüntü sağlamaktadır ve Manisa dış mekanları arasında düğün fotoğrafları için en uygun yerlerdendir. 

 

Alaşehir Philadelphia - St. Jean Kilisesi


Alaşehir’de bulunan ve günümüze tapınak kalıntıları, tiyatrosu ve surları kalmış olan bu tarihi alan dış çekim düğün fotoğrafları çekimi için size harika bir ortam yaratmaktadır. 


Kula Evleri

 

Manisa’nın merkezinde olan ve Osmanlı mimarisinin rahatlıkla görülebileceği Kula Evleri sahip olduğu tarihi doku ve sokakların hoş görüntüsü ile Manisa dış çekim yerleri arasında ön plana çıkmaktadır. 

 

Sardes Antik Kenti


Geçmişi M.Ö. 1300 tarihlerine uzanan Sardes Antek Kenti düğün fotoğrafları için mükemmel bir dış çekim mekanıdır. 

 

Kula Peribacaları


Kula Peri Bacaları etkileyici ve doğal güzelliği ile düğün fotoğrafları için ilginç ve büyüleyici dış çekim mekanı arayanlar için ilk seçenek olabilir. 

 

Kurşunlu Kaplıcaları


Salihli’de yemyeşil bir vadide bulunan Kurşunlu Kaplıcaları sadece sağlık için değil düğün fotoğrafları dış çekim mekanı olarak da gelinmesi gereken bir yerdir. 

 

Blog bölümündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır.

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat