Ordu Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Ordu Dış Çekim Yerleri

blog image

Ordu Dış Çekim Yerleri

Karadeniz Bölgesi’nin önemli şehirlerinden birisi olan Ordu, evlenecek çiftlere dış çekim mekanı için birçok alternatif sunmaktadır.

 

Doğal bitki örtüsü yeşilin birçok tonunu barındıran Ordu uzun sahil şeridi, gölleri ve ormanları ile dış çekim fotoğraf çekimi için çok zengindir.


Ordu Dış Çekim Mekanları


Yoraz Kent Ormanı


Ordu’ya20 km uzaklıkta olan Yoroz Kent Ormanı  zengin ormanları ve  seyir terası ile düğün fotoğrafları çekimi yapmak için çok uygundur. Ordu düğün fotoğrafçıları için Yoraz Kent Ormanı popüler bir dış çekim mekanıdır


Ulugöl Tabiat Parkı


Gölköy’e 17 km uzaklıkta bulunan Ulugöl Tabiat Parkı içerisinde  krater gölü vardır. Her mevsim çok güzel düğün fotoğrafları çektirebileceğiniz Ulugöl Tabiat Parkı sonbahar mevsiminde yaprakların sararması ile benzersiz bir manzaraya sahip olmaktadır. 


Gaga Gölü


Fatsa'ya 10 km uzaklıkta olan Gaga Gölü’nün ortasında küçük bir ada vardır. Dış çekim düğün fotoğraflarınızın fındık bahçeleri arasında, yeşillikler içinde ve göl manzaralı olmasını isterseniz dış çekim düğün fotoğraflarınız için Ordu’da Gaga Gölü’nü tercih edebilirsiniz. 


Hoynat Adası


Ordu’da Hoynat Adası’nda düğün fotoğrafları çektirmek, hem yeşili hem de maviyi dış çekim mekanı olarak kullanmak demektir. 


Yason Burnu


Perşembe’ye 15 km uzaklıkta olan Yason Burnu doğal güzelliği ile Ordu dış çekim mekanları arasında en başlarda bulunmaktadır. Deniz kenarında hem yeşil, hem mavi hem de tarihi bir mekan olan Yason Burnu Ordu düğün fotoğrafçılarının favori yerlerindendir. 


Ohtamış Şelalesi


Karadeniz’in en büyük şelalesi olan Ohtamış Şelalesi, Ordu’ya 38 km uzaklıktadır. Düğün fotoğrafları dış çekim mekanı olarak mükemmel bir yerdir. 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat