Rize'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Rize'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Rize'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Karadeniz’in yemyeşil şehirlerinden olan Rize, dış çekim yerleri açısından Rize düğün fotoğrafçıları için birbirinden güzel yerlere sahiptir. 


Rize’de, sahillerden yaylalara, şelalelerden göllere çok sayıda dış çekim mekanı düğün fotoğrafı çektirmek için çok uygundur. 


Rize Dış Çekim Yerleri 


Fırtına Deresi


Sadece Rize’nin değil aynı zamanda Karadeniz’in simge yerlerinden biri olan Fırtına Deresi, filmlere, dizilere ev sahipliği yapmış bir mekandır. Tarihi taş köprüsü, gürül gürül akan deresi, uçsuz bucaksız ormanı ile Fırtına Deresi Rize’nin en önemli dış çekim yerlerindendir.

 

Ovit Yaylası

 

Rize’nin en ünlü yaylalarından olan Ovit Yaylası, İkizdere’dedir. Ovit Yaylası,doğal bitki örtüsü, akşama doğru çöken sisi ve deresi ile düğün fotoğrafları için bulunmaz bir dış çekim yeridir. 

 

Anzer Yaylası


Rengarenk çiçeklere ev sahipliği yapan ve balı ile ünlü olan Anzer Yaylası, tertemiz havası, çağlayan suları ve çok farklı çiçek türleri ile düğün fotoğralarınıza “doğal photoshop” etkisi yapacaktır. 


Ayder Yaylası


Rize’nin sembol yaylalarından olan Ayder Yaylası, ladin ve kayın ağaçları ile kaplı ormanları, yemyeşil bitki örtüsü ve  köy evleriyle düğün fotoğrafları için bir başka önemli dış çekim mekanıdır. 


Yedigöller


Yedigöller, İkizdere – İspir yolu üzerindedir  ve yedi krater gölünden oluşmaktadır. Yaz kış sahip olduğu harika manzarası ile ideal bir dış çekim yeridir. 


 Ağaran Şelalesi


Ağaran Şelalesi, Çayeli ilçesindedir. Çok yüksek bir kayadan, kar beyazı köpükler saçarak akmasından dolayı ismi  ”Ağaran Şelalesi” olmuştur . Yemyeşil bir ormanın içinde, büyüleyici bir manzaraya sahip olan Ağaran Şelalesi, dış mekan çekimi için çok uygun  bir yerdir. 


Gelin Tülü Şelalesi


Gelin Tülü Şelalesi, tül ve duvak gibi akan bembeyaz sularından dolayı bu ismi almıştır. Gelin Tülü Şelalesi'nin her göreni kendisine hayran bırakan manzarası eşliğinde düğün fotoğraflarına sahip olmak her çiftin isteyeceği  bir durumdur. 


Bulut Şelalesi


Türkiye’nin en yüksek şelalelerinden biri olan Bulut Şelalesi, Çamlıhemşin’de bulunmaktadır. Kestane, ladin, çam, meşe, ıhlamur ve çınar ağaçları ile kaplı vadinin içindeki Bulut Şelalesi Rize düğün fotoğrafçıları için önemli bir dış çekim mekanıdır. 


Çat Vadisi


Çat Vadisi, çok çeşitli bitki örtüsü , rengarenk çiçek türleri, meyve ağaçları, ladin ve gürgen ağaçlarından oluşan ormanıyla dış çekim mekanı olarak harika bir yerdir. Ayrıca düğün fotoğrafı çekimi için Çat Deresi ve Çat Köyü’nde yer alan tarihi ahşap konaklar da unutulmamalıdır. 

 

Kaçkar Dağları Milli Parkı


Çamlıhemşin’de bulunan Kaçkar Dağları Milli Parkı, içinde bulunan dereleri, buzul gölleri, ormanlık arazisi ve endemik çiçek türleri ile düğün fotoğrafları için kusursuz bir dış çekim yeridir. 


 
Ziraat Botanik Çay Bahçesi


Rize’nin önemli dış çekim mekanlarından olan Ziraat Botanik Çay Bahçesi merkeze yakın bir konumdadır ve bir tepe üzerinde bulunmaktadır. Ziraat Botanik Çay Bahçesi,Rize’yi ve Rize Kalesi’ni kuş bakışı gören, panoramik manzaraya sahiptir. Ziraat Botanik Çay Bahçesi’nin yemyeşil bitkiler, ağaçlar ve rengârenk çiçeklerle doludur. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat