Roma'da Düğünleri Ertelenen Gelinlerden Sıradışı Protesto

Anasayfa  / Blog Listesi  / Roma'da Düğünleri Ertelenen Gelinlerden Sıradışı Protesto

blog image

Roma'da Düğünleri Ertelenen Gelinlerden Sıradışı Protesto

Avrupa’da koronavirüsünten en çok ölümün gerçekleştiği ülkelerden olan İtalya’nın başkenti Roma'da alınan önlemler çerçevesinde düğünlerin ertelenmesi üzerine düğün planı yapan gelinler ayaklandı ve sıradışı bir protesto gösterisine imza attı.


Roma'da organize olup bir araya gelen gelinler, hükümetin düğün konusunda yaptığı kısıtlamalara tepki gösterdi.


Salgının Avrupa’daki merkez üssü olan İtalya’da haftalarca süren karantina uygulanmıştı ve bu sayede ölümler önemli oranda azaltılmıştı.


Normalleşme kapsamında yasakların büyük bölümü kaldırılsa da, spor ve sanat etkinlikleri de dahil birçok büyük organizasyon koronavirüs yasaklarından etkilendi.


Birçok insanın bir araya gelme ihtimali nedeniyle düğünler de bu yasaklardan etkilenen organizasyonların başında geliyor. 


İtalya’da düğün organizatörleri birliği İtalya’nın başkenti Roma’da çok ilginç ve ses getiren bir eylem gerçekleştirdiler. 


Koronavirüs nedeniyle düğünleri ertelenen gelin adayları, gelinliklerini giyerek şehrin sembollerinden dünya çapında ünlü Trevi Çeşmesi önünde bir araya geldi ve düğünlerinin gelecek yıla ertelenmesini protesto ettiler. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat