Sakarya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Sakarya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

blog image

Sakarya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Sakarya düğün fotoğrafçınız ile birlikte düğün fotoğraflarınız için dış çekim mekanı belirlerken birçok dış çekim yeri sizi büyüleyecektir. 


Sakarya’da birbirinden güzel dış çekim yeri bulunmaktadır. İster deniz kenarında, ister göl kenarında ister de orman kenarında düğün fotoğraflarınızı çektirebilirsiniz. 


Sakarya - Adapazarı Dış Çekim Mekanları 


Sapanca Gölü

 

Sakarya’nın en önemli dış çekim yerlerden olan Sapanca Gölü, eşsiz manzarası, içinde bulunan sazlıkları, etrafındaki ormanı ve yemyeşil doğası ile düğün fotoğraflarınız için ideal bir mekandır.


Kentpark


 Sakarya’nın en popüler dış çekim yerlerinden olan Kentpark, yanında bulunan Çark Deresi, ortasındaki görkemli göleti ve yemyeşil ortamı ile düğün fotoğraflarınız için harika bir atmosfer yaratıyor.


Orman Park


Şehrin içinde orman keyfi yaşayabileceğiniz Ormanpark doğal ormanı ile Sakarya dış çekim mekanları arasında en yeşil ve en güzel olanlarındandır. Devasa ağaçların altında düğün fotoğraflarınızın olmasını isterseniz dış çekim mekanı olarak Orman Park’ı mutlaka görmelisiniz. 


Karasu


Hem Sakarya sahili hem de Sakarya Nehri’nin Karadeniz ile buluşma noktası Sakarya’da düğün fotoğrafları çektirmek için uygun dış çekim mekanlarıdır. Balıkçı teknelerini, Sakarya Nehri’ni ve Karadeniz’i arka fon olarak kullanmak düğün fotoğraflarınız için çok hoş olabilir. 


Maden Deresi ve Şelalesi


Sakarya’nın önemli doğa harikalarından olan Maden Deresi’nin etrafı kayın, gürgen, kestane, meşe, çınar ağaçları ve fındık bahçeleri ile çevrilidir. Maden Deresi, düğün fotoğraflarınız için en doğal ve en huzurlu dış çekim yerlerinden biri olabilir. 


Acarlar Longozu


Türkiye’nin en büyük longozu olan Acarlar Longozu, Sakarya düğün fotoğrafçılarının favori dış çekim mekanlarındandır. Longozlar denize doğru akan derelerin ağzının kumla kapanması sonucu oluşan göl ve ormanın birlikte oluşturduğu yerlere verilen isimdir. Acarlar Longozu üzerinde uzanan tahta yol boyunca düğün fotoğraflarınızı çektirmek çok ama çok iyi bir fikir olabilir. Acarlar Longozu, Sakarya dış çekim yerleri arasında her zaman ilk sıralarda yer alır. 


Poyrazlar Gölü


Etrafı ormanlar ile çevrili Poyrazlar Gölü, doğanın içinde düğün fotoğrafları çektirmek isteyenler için Sakarya’da iyi bir dış çekim mekanı olabilir. 
 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat