Samsun Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Samsun Dış Çekim Mekanları

blog image

Samsun Dış Çekim Mekanları

Düğün fotoğrafları düğün öncesi evlenecek çiftlerin en çok dikkat ettiği konulardan biridir. Samsun’da evlenecek çiftler için birbirinden güzel dış çekim mekanları bulunmaktadır. 


Samsun Dış Çekim Mekanları


Kızılırmak Deltası ve Kuş Cenneti


Türkiye’nin en önemli deltalarından olan Kızılırmak Deltası ve bu alanda bulunan Kuş Cenneti, Samsun  düğün fotoğrafçılarının ve Samsun’da evlenen çiftlerin en popüler dış çekim mekanlarındandır. Kızılırmak Deltası’na gelen herkesin hayran kaldığı bu alan yüzlerce kuş türüne ev sahipliği yapmaktadır. 


Samsun Sahili


Samsun sahili düğün fotoğrafı çektirirken dış çekim mekanı olarak kullanabileceğiniz güzel yerlerden biridir. Yemyeşil doğanın ve masmavi denizin düğün fotoğraflarınızda olmasını isterseniz kilometrelerce uzanan Samsun sahilinin uygun yerleri sizin için dış çekim mekanı olabilir. 

 

Samsun Çakırlar Korusu


Samsun şehir merkezine yaklaşık 20 km uzaklıkta olan Samsun Çakırlar Korusu Samsun’un önemli dinlenme yerlerindendir. Doğanın içinde düğün fotoğrafları çektirmek isteyen çiftler Samsun Çakırlar Korusu’nu gönül rahatlığı ile tercih edebilir. 


Samsun Amazon Adası

 

Samsun şehir merkezinde bulunan  Samsun Amazon Adası, düğün fotoğrafı çektirmek için ideal bir dış çekim mekanıdır.  Amazon Adası’nda bulunan  Amazon Heykeli ve Anadolu Aslanı heykeli, ve Amazon kadınlarının heykelleri düğün fotoğraflarınıza renk katabilir.

 

Doğu Park 

 

Samsun’un Canik ilçesinde bulunan Doğu Park denize yakın bir konumdadır. Yemyeşil ağaçları ve çimleri, rengarenk çiçekleri ile düğün fotoğraflarınız için uygun bir yer olabilir. 


Amisos Tepesi 


Samsun’un tüm güzelliklerinin düğün fotoğraflarınızda olmasını isterseniz dış çekim mekanı olarak şehre hakim konumu ile Amisos Tepesi’ni tercih etmelisiniz. Tarihi Kral mezarlarının da bulunduğu Amisos Tepesi, Samsun dış çekim mekanları arasında popüler olan mekanlardandır. 


Bayraktepe Tabiat Parkı 


Tekkeköy ilçesinde bulunan Bayraktepe Tabiat Parkı içerisinde bulunan göleti, köprüsü ve yemyeşil ortamı ile dış çekim mekanı için güzel bir tercih olabilir. 


Kabaceviz Şelaleleri 


Samsun merkeze 30 kilometre uzaklıkta bulunan Kabaceviz Şelaleleri harika görüntüsü ile hem yerli hem de turistlerin favori yerlerindendir. Düğün fotoğraflarınızın büyüleyici bir ortamda çekilmesini isterseniz Kabaceviz Şelaleri’ni görmeden dış çekim mekanına karar vermeyin. 


Ladik Gölü


Ladik ilçesinde bulunan Ladik Gölü etrafını saran ormanlarla kaplı dağlar ile düğün fotoğrafları için kusursuz bir fon oluşturur. Harika düğün fotoğraflarına sahip olmak isteyenler Ladik Gölü’nü listesinin ilk sırasına yazabilir.

duguntrend.com da Samsun düğün fotoğrafçılarına ulaşın.

Betül Mansuroğlu Photography

Samsun düğün salonları için tıklayın 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat