Sürpriz Evlenme Teklifleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Sürpriz Evlenme Teklifleri

blog image

Sürpriz Evlenme Teklifleri


Evlilik teklifini özel ve hiç unutulmayacak bir anıya dönüştürmek isterseniz kusursuz bir sürpriz ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Sevgilinize sürpriz yaparak hem onu şaşırtabilir hem de çok mutlu edip anlamlı bir "EVET" ile yeni bir hayata başlayabilirsiniz.


Sürpriz evlenme teklifi yapabileceğiniz birçok yer ve düşünebileceğiniz birçok farklı ve yaratıcı fikir vardır.

Bunlardan en güzel sürpriz evlenme teklif yer ve fikirlerini sizler için listeledik:


Yatta Evlilik Teklifi: Denize kıyısı olan bir yerde yaşıyorsanız yatta sürpriz evlilik teklifini düşünebilirsiniz. Yata binerken sevgilinizin hiçbir şeyden haberi olmaması gerekmektedir. Yatta sürpriz evlilik teklifinin birçok alternatif kategorisi vardır. Örneğin Romantik Yat TuruYat Turu ve Lazer Gösterisi - Keman Eşliğinde Yat Turu - Yatta Kahvaltıda Teklif - Yat Turu ve Afiş Açma


Kız Kulesinde Evlilik Teklifi: Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız dünyaca ünlü Kız Kulesi’nde romantik bir yemek ve harika İstanbul manzarası eşliğinde sürpriz evlilik teklifini gerçekleştirebilirsiniz. 


Baş Başa Romantik Yemek ve Sürpriz Evlenme Teklifi: Sevgilinizin hiçbir şeyden haberi yokken favori mekanlarınızdan birini sürpriz evlilik teklifi için seçebilirsiniz. Sevgiliniz mekana girdiği an çalmaya başlayan romantik bir müzik, ardından güllerle takip edebileceği bir yol. Daha sonra soru ve yanıtın ne olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil. 


Kumsalda Sürpriz Evlilik Teklifi: Sürpriz evlilik teklifi yaparken romantik bir ortamda bunu gerçekleştirmek isteyenlerin ilk adreslerinden birisi kumsaldır. Ortam doğal olduğu için müzik olarak denizden gelen dalgaların huzurlu sesi eşliğinde sürpriz evlenme teklifinizi yapabilirsiniz. 


Doğa İçinde Sürpriz Evlilik Teklifi: Eğer macera ve doğayı seviyorsanız sürpriz evlilik teklifini bol oksijenli ve bol keyifli bir ortamda organik bir şekilde yapabilirsiniz. 


Beklenmeyen Anda Gelen Sürpriz Evlilik Teklifi: Eğer sevdiğiniz kişiyi sıradan bir anda, sıradan bir yerde şaşırtmak istiyorsanız, sürpriz evlilik teklifinin yapılacağı yer hiç tahmin etmeyeceği bir yer ve zaman olmalıdır. 


Sinemada Sürpriz Evlilik Teklifi: Eğer ikiniz de sinema filmlerine meraklıysanız ve bir hafta sonu güzel bir film izlemek için plan yaptıysanız, sürpriz evlilik fikrini bu organizasyonuna dahil edebilirsiniz. Hafta sonu bir sinema salonuyla anlaşarak işe başlayabilirsiniz. Perdede sizin hazırlattığınız filmi izlediğinde sürpriz evlilik teklifinin sonucu tam istediğiniz gibi olacaktır.


Kişiye Özel Hediyeler ile Sürpriz Evlilik Teklifi: Sevdiğiniz kişiye özel bir hediye düşünüp sürpriz evlilik teklifini kişiye özel hediye ile yapabilirsiniz. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat