Yalova'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Yalova'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

blog image

Yalova'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Marmara Bölgesi’nin önemli şehirlerinden olan Yalova’nın, hem sahile, hem ormanlık alanlara, hem de tarihi mekanlara sahip olması Yalova düğün fotoğrafçıları için dış çekim mekanı konusunda önemli avantajlar sağlamaktadır. 


Yalova Dış Çekim Yerleri 


Yürüyen Köşk


Yalova şehir merkezinde bulunan Yürüyen Köşk, Atatürk ile özdeşleşmiş şehrin önemli tarihi yerlerindendir. Yürüyen Köşk ve çevresi, Yalova düğün fotoğrafçılarının düğün fotoğrafı çekimi için kullandıkları ideal dış çekim mekanlarındandır. 


Atatürk Köşkü


Yalova’nın Termal ilçesinde bulunan Atatürk Köşkü, Yalova’daki bir başka önemli tarihi mekandır. Atatürk Köşkü ve harika bir peyzaja sahip bahçesi Yalova düğün fotoğrafçıları için kusursuz bir dış mekan çekim yeridir. 


Bad Godesberg Parkı


Yalova’nın simgeleşmiş parklarından olan Bad Godesberg Parkı deniz kenarında bulunmaktadır ve parkın önünde büyük bir marina vardır. Yalova’da deniz kenarını düğün fotoğraflarında dış çekim mekanı olarak kullanmak isteyenler için ideal bir dış çekim mekanı olabilir. 


Yalova Sahili


Düğün fotoğraflarında denizi arka fon olarak kullanmak isteyen evlenecek çiftler Yalova sahilini dış çekim yeri olarak düşünebilirler. 


Karaca Arboretum


Türkiye’nin ilk özel Arboretum’u olan Karaca Arboretum’u Yalovalılar tarafından “Ağaç Müzesi” olarak da isimlendirilmiştir. Bu alanda yüzlerce çeşit farklı ağaç ve bitki bulunmaktadır. Yalova düğün fotoğrafçınız, Karaca Arboretum’u dış çekim mekanı olarak kullanabilir ve sizin birbirinden güzel düğün fotoğraflarına sahip olmanızı sağlayabilir. 


Erikli ve Delmece Yaylaları


Yalova’nın doğal güzellikleri ile her göreni kendisine hayran bırakan Erikli ve Delmece Yaylaları, Delmece Yaylasında bulunan 2 adet büyük şelale ve krater gölü olan Dipsiz Göl düğün fotoğrafı çekimi için harika dış çekim yerleridir


Su Düşen Şelalesi


Su Düşen Şelalesi Termal ilçesindedir. Su Düden Şelalesi’nin çevresi ormanlarla kaplıdır ve harika bir manzaraya sahiptir. Dağlar içerisinde yer aldığı için burada yeşilin her tonunu düğün fotoğrafları dış çekiminizde kullanabilirsiniz. 


Gökçedere Barajı


Gökçedere Barajı, etrafındaki yemyeşil bitki örtüsü ile düğün fotoğrafları dış çekimi için Yalova’nın uygun yerlerinden biridir. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat