Zonguldak'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Zonguldak'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Zonguldak'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Yeşilin ve mavinin bir arada bulunduğu Zonguldak, dış çekim mekanları açısından Zonguldak düğün fotoğrafçıları için birçok güzel fotoğraf çekim yerine sahiptir.

Zonguldak dış çekim yerlerinden birden fazlasını dış çekim mekanı olarak kullanıp düğün fotoğraflarınızı daha da etkileyici hale getirebilirsiniz. 


Zonguldak Dış Çekim Mekanları 


Zonguldak Sahili 


Zonguldak sahilinde birçok nokta Zonguldak düğün fotoğrafçıları için dış çekim mekanıdır. 


Halil Paşa Konağı


Harika bir mimariye ve etkileyici bir peyzaja sahip olan Halil Paşa Konağı, Zonguldak dış çekim mekanları arasında popüler mekanlar arasındadır. 19. yy mimarisine çok güzel bir örnek olan Halil Paşa Konağı düğün fotoğrafları çekimi için çok uygun bir dış çekim yeridir. 


Kozlu Ilıksu Kaplıcası


Doğa’nın içinde harika bir görüntüye sahip olan Kozlu Ilıksu Kaplıcası  sadece sağlık arayanların değil harika düğün fotoğraflarına sahip olmak isteyenler için de önemli bir mekandır. Kozlu Ilıksu Kaplıcası Zonguldak’taki dış çekim mekanları arasında en güzel arka fonlardan biridir. 


Gökgöl Mağarası


Gökgöl Mağarası'nda bulunan damla taşlar, sarkıtlar ve dikit sütunlar mağarayı büyüleyici bir yapıya dönüştürüyor. Gökgöl Mağarası’nı dış çekim mekanı olarak kullanmak size fantastik düğün fotoğraflarına sahip olmayı sağlayabilir. 


Fetih Çınarları


Fatih Sultan Mehmet’in emri ile dikilen ve 8 çınardan oluşan bu tarihi yer düğün fotoğraflarında heybetli çınar ağaçları altında dış çekimi yapmak isteyenler için çok doğru bir adrestir.


Çitdere Tabiat Koruma Alanı


Çitdere Tabiat Koruma Alanı, rengarenk çiçekleri ve harika bitki örtüsü ile mükemmel bir dış çekim mekanıdır. 


Filyos Kalesi


Muhteşem bir manzaraya sahip olan Filyos Kalesi iri taşları, doğal ve tarihi güzellikleri ile Zonguldak düğün fotoğrafçıları ile önemli bir dış çekim mekanıdır. 


Kızılcapınar Baraj Gölü


Kızılcapınar Baraj Gölü manzarası ve etrafındaki doğal güzellikleri ile düğün fotoğraflarınız için çok uygun bir dış çekim mekanı olabilir.

Harika doğa manzaraları eşliğinde düğün fotoğraflarına sahip olmak isterseniz Kızılcapınar Baraj Gölü’nü mutlaka değerlendirmelisiniz. 


Filyos Antik Kenti 


Karadeniz’in ilk ve tek antik kenti olan ve tarihi M.Ö. 700 yıllarına dayanan Filyos Antik Kenti, tarihi bir mekanda düğün fotoğrafı çektirmek isteyenler için harika bir dış çekim mekanıdır.

 

Ereğli Kalesi
Ereğli Kalesi, şehrin güzelliklerini düğün fotoğraflarınızda kullanabileceğiniz harika manzarası ile büyüleyici bir Zonguldak dış çekim mekanıdır. 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat