Blog Listesi

Anasayfa  /  Blog Listesi

blog image

Düğün Müziği Nasıl Olmalı?

Düğünlerde, davetliler gelmeye başladığında, gelin ve damat sahneye çıkmadan önce genellikle enstrümantal müzik tercih edilir. 

blog image

Damatlık: Gelinliğin Ruh İkizi

Damatlık ve gelinlik arasında mutlaka model ve renk uyumu olmalıdır.

blog image

Balayı ... Nerede, Ne Zaman, Nasıl ?

-Balayı planınızı beraber planlayın ve ortak karar verin.

-Balayına düğünden hemen sonra çıkmayı ertelemeyin.


         

blog image

Düğün Mekanını Mutluluk Mekanı Yapmanın Yolu

Düğün sektörünün yeni adresi olarak düğün mekanları konusunda evlenecek çiftlere en doğru ve en uygun mekanı bulmanıza yardımcı olmak için size Türkiye’de ve Kıbrıs’ta ilk kez

         

blog image

Gelin Makyajı İçin Tavsiyeler

Gelin makyajı en az gelinlik kadar önemlidir.Gelin makyajının hem teninize ve saç modelinize  hem de giydiğiniz gelinliğe uygun olması sizin kusursuz görünmenizi sağlar. 

blog image

Düğün Mekanı Tercihi

Türkiye’de en popüler düğün çeşitleri kır düğünü, otelde düğün, tarihi mekanda düğün, sosyal tesislerde düğün, restoranda düğün, kulüpte ve davet alanında düğün, teknede düğün ve  düğün salonunda 

blog image

Düğün Davetiyesi Seçimi

Düğün davetiyesi seçiminiz en az gelinlik seçimi, düğün mekanı seçimi, düğün müziği seçimi, balayı oteli seçimi, düğün pastası seçim kadar önemlidir. 

blog image

Gelin Ayakkabısı İçin Altın Tavsiyeler

Harika bir düğün mekanı, harika bir gelinlik, harika bir gelin makyajı, harika bir düğün pastası, harika bir düğün müziği ve sizi harika hissettiren gelin ayakkabısı.

blog image

12 Maddede Abiye Elbise Seçiminin Püf Noktaları

Düğün, nişan, kına gecelerinin vazgeçilmezi olan abiyeler özel günlerin özel kıyafetleridir. Kısa ya da uzun abiye elbiseleri tercih etseniz de dikkat etmeniz gereken birçok detay olacaktır.

 

blog image

Düğün Fotoğrafları

Düğünün en güzel anlarına yıllar sonra bile bakmak isteyeceğinize eminiz. En güzel düğün anlarının en güzel düğün anıları olması düğün albümü ile gerçekleşir. 

blog image

Düğün Arabası

Düğün arabası tercihiniz her anı kusursuz olması gereken düğününüz için olmazsa olmaz bir ayrıntıdır.

blog image

Düğün Pastası

Düğün pastasında , lezzetinin yanı sıra düğün konseptini tamamlaması için renklerin uyumu, süslemelerin doğru kullanılması  da çok önemlidir. 

 

 

 

 

 

 

 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat